SENDING OG FRAKT

Vi sender kun innlands. Levering tar 1-7 dager. 

BRING pakke til postkontor: 

Pakken blir levert med Bring til ditt nærmeste postkontor. 

Frakten er alltid 79,- 

DHL levert på døren:

Pakken blir levert på døren. 

Frakten er alltid 79,-

Dersom vi ikke kan levere varen innen avtalt tid, vil du som kunde bli informert om årsaken til forsinkelsen og få oppgitt en ny leveringstid. Dersom dette skjer har du som kunde rett til å heve kjøpet uten kostnad. Det kan også være at leveringstiden blir forlenget i perioder med helligdager og ferier. Det vil gå klart fram på forsiden om dette skulle være tilfelle. 

Ved skade på mottatt vare eller emballasje, ikke send varen tilbake til oss før dette er avtalt. Ta kontakt med oss på info@bondep.no, så planlegger vi. 

Angrerett / Garanti

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette skriftlig (angrefrist).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok den. Dette gjelder både selve varen og eventuell original emballasje, manual og lignende som medfølger. Om dette ikke er komplett bortfaller returretten.

Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

RETUR OG REKLAMASJON

Dersom du ønsker å returnere varene som er bestilt kan du enkelt sende disse tilbake i et brev til:

Bon Dep AS

Stasjonsveien 51

 0771 Oslo.

Husk å legg ved utfylt angrerettskjemaet (dersom dette er blitt borte, kan du sende oss en mail). Deretter refunderer vi pengene eller gir en kupong for beløpet, slik at du kan bestille den ønskede varen. 

Dersom varen din er defekt, og du vil lage en reklamasjon må du gjerne kontakte oss på nettbutikk@bondep.no, så vi kan veilede deg. Du kan og sende varen direkte i retur til oss (Bon Dep AS, Stasjonsveien 51, 077), så vi får sett nærmere på det, og dermed erstatte varen. Husk å legg ved informasjon om hva som er defekt, navn, adresse, tlf.nr og mail.

C O N T A C T

Mail:

nettbutikk@bondep.no

Telefon:

+47 48 50 44 44 

0