C O N T A C T

Find us: 

nettbutikk@bondep.no

Office:

Bon Dep AS

Stasjonsveien 51

0771 OSLO

Ask a question

SENDING OG FRAKT

Vi sender kun innlands. Levering tar 3-7 dager. 

Vi sender med bring så du vil hente pakken ved nærmeste postkontor. 

Frakten er alltid 79,- 

Dersom vi ikke kan levere varen innen avtalt tid, vil du som kunde bli informert om årsaken til forsinkelsen og få oppgitt en ny leveringstid. Dersom dette skjer har du som kunde rett til å heve kjøpet uten kostnad. Det kan også være at leveringstiden blir forlenget i perioder med helligdager og ferier. Det vil gå klart fram på forsiden om dette skulle være tilfelle. 

Ved skade på mottatt vare eller emballasje, ikke send varen tilbake til oss før dette er avtalt. Ta kontakt med oss på info@bondep.no, så planlegger vi. 

Angrerett / Garanti

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette skriftlig (angrefrist).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i samme stand som du mottok den. Dette gjelder både selve varen og eventuell original emballasje, manual og lignende som medfølger. Om dette ikke er komplett bortfaller returretten.

Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

0